S k y H i g h 。
Disclaimer!

Ayo whaddup!I'm Mira.15 and Malaysian.An Inspirits and Empire Kid.I'm a girl that always 'kya-ing' whenever i see my bias ahar;3



Entries About Linkies Stuff


Kakaotalk~


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Header: Aze Alia
Infinite doodles :tumblr
Others:   

Updates



school-_-

Tumblr_ltu39e8jhd1qbvfq5o1_500_large
Huwaarghh!cute Seyong:3

ah~ottokae?esok dah nak sekolah=.=
arghhh,nak tido lagi,tak puas!sob sobㅠ_ㅠ


Haish,andwae!ada banyak benda nak kena buat>.<
---.hafalan for muzik note tak perfect lagi,barang nak pegi PD tak carik lagi \ dlm proses nak pujuk ibu /,kena study Math as denda \gah,aku takde jodoh dengan nombor nih==/
List memanglah sikit tapi bila nak buat.....malas gila!Taktau lah bila aku boleh ingat sume not muzik tuh.Esok dah nak exam muzik--'Arghhh!boring!I'm so jelly!nak makan angin jugak T_T

kay,byebye!aku takde mood sebab dapat madu lagi=.="

Whoa!Chaejin and Seyong comey!just rigi ding,rigi ding,rigi dong dong,HOHO<3