S k y H i g h 。
Disclaimer!

Ayo whaddup!I'm Mira.15 and Malaysian.An Inspirits and Empire Kid.I'm a girl that always 'kya-ing' whenever i see my bias ahar;3



Entries About Linkies Stuff


Kakaotalk~


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Header: Aze Alia
Infinite doodles :tumblr
Others:   

Updates



spot check mengejut -.-'




whodahell is that?kyaaa~its just my Sungjongie:>


Assalamualaikum and annyeong~!hoho,currently listening to INFINITE's song,can u smile?---speak malay,oke?


26/8/11-pagi tadi aku pergi sekolah macam biasa.nothing interesting happened.pfffttt-.-'.time tengah perhimpunan,tetibe jer ade pengumuman yang hari ini akan ada spot check.apa lagi,pengawas pun selongkar lah beg.aiseh,aku dah takut tahap cipan.sebab aku TERbawak  majalah E-POP.dua majalah sekali pulak tuh-.-'.ouhhh maaan!//terbawak oke\\dah tu aku pergi tersimpan dalam fail aku sebab memang dah ada dalam fail.lupa nak keluarkan-.-'.so,aku cepat-cepat simpan dekat celah-celah kertas exam  kat dalam fail.pfffttt:3.time spot check tuh,beg semua kena letak kat depan.kiteorang kena duduk diam kat belakang.whatdahell-.-'.aku duduk diam-diam kat belakang macam orang bodoh jek.macam orang yang disyaki bawak dadah pun ada.sudah lah pagi-pagi sejuk tahap ais.time beg aku kena selongkar,jantung aku rase macam nak meletup.pengawas tuh check beg aku .semua tempat dia selongkar sampai aku tengok nak tercabut zip beg aku.huhu,kesian beg aku.tapi,aku bernasib baik sebab pengawas tuh tak check fail aku.fuhhhhh!thank god:) majalah tuh takkan kena rampas.muahahah,dah,aku nak taubat.tak mau bawak kpop stuff lagi ke sekolah.kang tak pasal-pasal kena rampas dengan abang pengawas tuh.lepas tuh en,check lagi sekali.like wahtdahell?sebab ada budak report yang ada budak kelas muzik sorokkan beg diorang kat dalam bilik muzik.memang kena check lagi lah kan.tapi kali ini kakak pengawas form berapa ntah yang check.hoho,memang diorang takkan check fail lah kan?lepas habis check jer,dia suruh aku datang dekat dia.ouuhhhh maaaan.what again?!aku tengok dia tak rampas apa-apa pun barang aku.then dia cakap kat aku 'dik,balik rumah kemaskan beg yerk?' .oke,mula-mula memang tak paham apa yang dia maksudkan.then,baru aku paham:p muahaha,memang patut pun dia suruh aku kemaskan beg.barang aku kat dalam tuh macam-macam ada .errrr,rubbish bin?nope lah,beg aku penuh dengan kertas yang dah renyuk.haha,malu seyh-.- 
okelah,nak kemaskan beg nih.ish3...punyerlah banyak stock kertas yang dah renyuk kat dalam nih-.-'